top of page

Nadat STIHL via ons haar eerste stappen in de sportwereld zette in het voetbal en cyclocross, kregen we de vraag hoe we tijdens de winterperiode in Nederland een structureel verhaal konden uitbouwen. Alles met 1 doel voor ogen: zoveel mogelijk tv-visibiliteit om de naamsbekendheid te verhogen.

RJ Sports Marketing was de eerste partij die de parallel maakte tussen de in België en Nederland twee meest gemediatiseerde wintersporten en zo plaatsten we STIHL in Nederland als sponsor bij de grote schaatstornooien waar we nu reeds 5 succesvolle jaren achter de rug hebben en de volledige opvolging doen van A tot Z. 

 

In het winterseizoen 2021-2022 stapte STIHL op aanraden van RJ Sports Marketing in als ‘Official Cleaning Partner’ van de UCI World Cup Cyclocross. Dit om de productcategorie hogedrukreinigers nog meer in de kijker te plaatsen. RJ Sports Marketing bouwde samen met STIHL een volledige nieuwe trailer die op elke manche in de materiaalpost te vinden is. Hiervoor gebruikten we onze expertise in de sportwereld en de productexpertise van STIHL. Daardoor ontstond er een vernieuwend en innovatief gegeven in de materiaalpost. De begeleiding van de trailer op elke manche is ook uitbesteed aan RJ Sports Marketing. Op deze manier brengen we één van de mooiste productactivaties van de laatste jaren tot leven.

STIHL_01.jpg
STIHL_02.jpg
STIHL.jpg
bottom of page