Afbeelding1.png

RJ Sports Marketing werkte voor Viessmann Belgium een content marketing concept uit waarbij Viessmann Belgium een aantal jonge wintersportatleten zal ondersteunen op hun weg richting de Olympische Winterspelen van Peking 2022. De keuze viel op Armand Marchant (ski), Mathias Vosté (schaatsen), Sebbe De Buck (snowboarden) en Stien Vanhoutte (schaatsen). 

 

Op vlak van wintersport is en blijft een engagement van deze grootte voor Belgische wintersporters ongezien en ongeëvenaard. Viessmann Belgium is ervan overtuigd dat het hiermee iedereen die wintersport in België een warm hart toedraagt op een leuke manier zal kunnen uitnodigen om zijn of haar passie voor de sport te delen en hoopt natuurlijk dat de atleten dankzij deze steun al hun sportieve en persoonlijke doelen kunnen waarmaken. De atleten geven op hun beurt een kijkje in hun leven en zullen wintersportfans zoveel mogelijk tips & tricks meegeven. Samen claimen we zo de wintersport met #Winterfans.

 

In aanloop naar de Olympische Winterspelen worden er 4 mini-documentaires gemaakt van de atleten. Deze zijn binnenkort te bekijken op de kanalen van Viessmann Belgium.

 

Skiër Armand Marchant: “De steun van een bedrijf als Viessmann geeft me nog meer motivatie om mezelf sportief tot het uiterste te drijven en m’n doelen na te streven. Ik kijk er naar uit om als trotse ambassadeur voor Viessmann op te treden en zowel op als naast de piste(s) het beste van mezelf te geven.”

Viessmann_01.png
Viessmann_02.png
Viessmann_03.png