top of page

RJ Sports Marketing werkte voor Viessmann een content marketing concept uit waarbij Viessmann een aantal jonge wintersportatleten ondersteunde op hun weg richting de Olympische Winterspelen van Peking 2022. De keuze viel op Armand Marchant (ski), Mathias Vosté (schaatsen), Sebbe De Buck (snowboarden) en Stien Vanhoutte (schaatsen). 

 

Op vlak van wintersport is en blijft een engagement van deze grootte voor Belgische wintersporters ongezien en ongeëvenaard. Viessmann was ervan overtuigd dat het hiermee iedereen die wintersport in België een warm hart toedraagt op een leuke manier kon uitnodigen om zijn of haar passie voor de sport te delen en hoopte natuurlijk dat de atleten dankzij deze steun al hun sportieve en persoonlijke doelen konden waarmaken. De atleten gaven op hun beurt een kijkje in hun leven en gaven wintersportfans zoveel mogelijk tips & tricks mee. Samen claimden we zo de wintersport met #Winterfans.

 

In aanloop naar de Olympische Winterspelen werden er 4 mini-documentaires gemaakt van de atleten. Deze kan je terugvinden op ons Youtube-kanaal.

 

Skiër Armand Marchant: “De steun van een bedrijf als Viessmann gaf me nog meer motivatie om mezelf sportief tot het uiterste te drijven en m’n doelen na te streven. Op deze manier kon ik zowel op als naast de piste(s) het beste van mezelf te geven.”

 

Vanaf het winterseizoen 2022-2023 vergroot Viessmann haar engagement naar de wintersport toe en wordt het partner van de UCI World Cup Cyclocross. Dit om nog meer in te zetten op brand exposure en het promoten van warmtepompen. RJ Sports Marketing staat in voor de volledige opvolging van dit verhaal; zowel op het terrein als op de sociale media kanalen.

Viessmann_01.png
Viessmann_02.png
Viessmann_03.png
bottom of page