top of page

Basic-Fit, de grootste fitnessketen van ons land, ging op aanraden van RJ Sports Marketing een samenwerking aan met atleten Matthias Casse (judo), Thomas Briels (hockey) en Camille Laus (atletiek, 4x400m) om hen te steunen richting hun grote sportieve doel(en) en hen in te lijven als ambassadeur. RJ Sports Marketing stond in voor de volledige uitwerking en begeleiding van dit project.

 

Tijdens de coronacrisis maakten we samen met Basic-Fit podcasts & home workout video’s van deze topatleten die in de Basic-Fit app terug te vinden waren. Basic-Fit stelde de app hiervoor tijdelijk open voor alle Belgen. De reden dat ze dit deden was heel eenvoudig: iedereen de mogelijkheid geven om veilig door de coronalockdown te komen en zo zijn steentje bijdragen aan een gezonde maatschappij. Dat zulke topatleten daar aan meewerkten, was motiverend voor alle Belgen. 

 

In aanloop naar de Olympische Spelen maakten we 3 mini-documentaires waarin het belang van fitness voor een gezonde levensstijl en mentaal welzijn aan bod kwam door de bril van de drie topatleten. Klik hier om deze video’s op ons Youtube-kanaal te bekijken.

 

De sportieve kers op de taart volgde in de zomer van 2021: twee van de drie atleten behaalden een Olympische medaille! 

BF_Matthias.jpg
BF_Thomas.png
BF_Camille.png
bottom of page