top of page

Easykit richt zich in campagnes meer naar een jongere doelgroep (25 – 35 jarigen) om hun activiteiten in de kijker te plaatsen. Deze doelgroep is vooral actief op social media maar ‘gewone’ reclamecampagnes op social media hebben ook hun limieten. 

Na een brainstormsessie met RJ Sports Marketing kwam een goede piste naar voren: een content marketingcase en storytelling met 3 Olympische individuele atleten. 

 

Zo werden de #EasykitChallenges geboren waarbij de atleten 3 facetten van het Easykitgamma moesten uitvoeren:  vloerverwarming leggen, een stopcontact installeren en een sanitaire kit in elkaar steken. Dit met steun van de Easykitcoach. Op die manier zetten we de activiteiten van Easykit via de sporters op een positieve manier in de kijker. 

 

In een Olympisch jaar is storytelling met individuele atleten een gouden tool. Daarnaast was de regelgeving rond communicatie omtrent de Olympische Spelen ook soepeler geworden, waardoor er ook daar mogelijkheden lagen.

 

De drie atleten die we voorstelden om te nemen voor dit verhaal werden door ons zorgvuldig geselecteerd. We keken hier naar uitstraling, bekendheid, social media bereik (Instagram), bereidheid om dit verhaal voor Easykit te pushen en... kans op een mooie prestatie in Tokyo. Uiteindelijk kwamen 2 van de 3 atleten naar huis met een medaille: missie geslaagd!

 

Klik hier om de #EasykitChallenges te bekijken op ons Youtube-kanaal.

Easykit_Matthias.jpg
Easykit_Hanne.jpg
Easykit_Alexander.jpg
bottom of page